Tønsberg Cricket klubb

 

Tønsberg Cricket klubb er en cricketklubb som stolt representerer Norges eldste by. 

Som en følge av økende interesse for cricket i Norge, har sporten spredt seg fra nord til sør i landet. Sporten engasjerer store og små fra ulike nasjonaliteter, og det er nettopp dette engasjementet som er fundamentet til Tønsberg Cricket klubb. 

Nåværende er Vestfold kun representert av en klubb.Grunnet konsentrasjon av cricket i enkelte områder i landet, har deltagelse av cricket aktiviteter blitt byrdefullt for flere talentfulle spillere. Dannelsen av TCK er med på å effektivisere spredning av cricket i Norge. Det gir det store antallet talenter i et relativt "lite" område, en mulighet til å vise sine ferdigheter og ta i bruk de ulike fasilitetene klubben bistår med for å utvikle deres indre talent. 

TCK ønsker å engasjere talenter fra alle aldersgrupper og etnisiteter. Vi ønsker å aktivt delta i introduksjonen av cricket i skoleverket, slik at sporten kan bli en del av det Norske spekteret i den nærmeste fremtid. 

Vi er svært opptatte av at sporten utøves med "Fair Play" og stiller stolt ved mottoet vårt om å gi "like muligheter for alle".
 

Kontakt

Lagleder

Faizan Mumtaz
+47 46718240
tonsbergck@gmail.com

Kontaktperson

Faizan Mumtaz